VC 5 Premium

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.349-150.0
Težina uređaja (bez opreme): 3.80 kg.
Dostupnost: Na Stanju

Malen, ali jak: Kärcher kompaktni usisivač bez kese VC 5 Premium može se jednostavno odložiti i na najmanjem prostoru, a ipak čisti podjednako temeljno kao i veliki usisivač.

Akcijska cena:20,760 Din.
Stara cena:25,760 Din.
Vaša ušteda:5,000 Din.
Bez PDV-a: 17,300 Din.
-+

Izuzetni Kärcherov usisivač VC 5 dokazuje da jak usisivač ne mora biti velik. Ovaj kompaktni usisivač, uprkos svojoj maloj veličini, osvaja jedinstvenim performansama čišćenja, tako da ide rame uz rame sa klasičnim usisivačima.

Zahvljujući patentiranom trostrukom teleskopskom sistemu, visinu uređaja je moguće prilagođavati. Jednostavnim pritiskom na dugme i usisivač će se sklopiti, tako da već postaje jedan od najkompaktnijih na svetu, pa se može odložiti i u najmanjim prostorima.

Svoje jake performanse VC 5 Premium ima zbog preklopive Kärcher mlaznice za suvo usisavanje sa fleksibilnim zglobom. Mlaznica je razvijena specijalno za ovaj uređaj, ima neznatnu potrošnju električne energije, a zbog svoje posebno kompaktne konstrukcije i specijalne geometrije usisnog dela ima maksimalnu snagu.

Oznaka ErP potvrđuje da VC 5 Premium ima najbolje rezultate čišćenja na svim tvrdim podovima i tepisima. Još jedna prednost je filterski sistem bez kese s integrisanim čišćenjem filtera, čime štedite na skupim zamenskim filterskim kesama. Filterska kaseta vadi se jednostavno i osigurava brzo pražnjenje filtera. VC 5 Premium je pravi snažni patuljak s vrlo jakim performansama.

Usisivači
Klasa energetske efikasnosti A


Dodatna oprema za Karcher VC 5 Premium

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019