SC 4 Premium

Proizvođač: Karcher
Šifra proizvoda: 1.512-421.0
Težina uređaja (bez opreme): 4.10 kg.
Dostupnost: Na Stanju

SC 4 Premium sa mlaznicom za pod Comfort Plus je opremljen permanentno ponovo dopunjivim, skidivim tankom za vodu. Rešenje za komforno čišćenje bez prekida sa dodatnom opremom.

Akcijska cena:25,900 Din.
Stara cena:29,800 Din.
Vaša ušteda:3,900 Din.
Bez PDV-a: 21,583 Din.
-+

SC 4 – najkomforniji. Čišćenje i peglanje na najvišem nivou.

Jednostavno pribor za čišćenje zamenite Kärcher parnom peglom, skidivi rezervoar uređaja SC 4 napunite na slavini za vodu i počnite. Snažna para do 50 % štedi vreme za peglanje!

Parni čistač SC 4 je sinonim za visok stepen komfora i odlikuje se integrisanom pregradom za kabl, pregradom za čuvanje pribora i pozicijom za odlaganje mlaznice za pod. Mlaznica za pod Comfort Plus sa fleksibilnim zglobom i povećanom površinom čišćenja garantuje visoku ergonomiju i savršen rezultat čišćenja. Posebno praktični i komforni: inovativna tehnologija bezkontaktne zamene krpe. Pomoću 2- stepene regulacije pare intenzitet pare se može prilagoditi prema površini i zaprljanosti.

Mnogobrojan pribor do sjaja brzo dovodi pločice, ravnu ploču za kuvanje, aspirator, pa čak i najmanje žlebove. Takođe tvrdokorne nečistoće odstranjujete u trenu. Zahvaljujući permanentnoj ponovnoj dopunjivosti skidivog tanka za vodu moguće je čišćenje bez prekida. SC 4 čisti bez hemije i možete ga primeniti skoro svuda u domaćinstvu. Prilikom čišćenja tvrdih površina svih vrsta uređaj odstranjuje 99,99% bakterija uobičajenih za domaćinstvo.

Paročistači
Maksimalni pritisak pare (bar) 3,5
Površinski efekat (m2) 100
Snaga grejanja (W) 2000
Zagrevanje (min.) 4
Zapremina rezervoara (l) 0,5 + 0,8 (skidivi rezerovar)

Dodatna oprema za Karcher SC 4 Premium

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019