Kompresorski čistači


Maksimalna čistoća, minimalan trošak
Ko voli čiste automobile, dvorišta, motore, okoćnuce, voleće i Kärcher kompresorske čistače. Kraj je napornom i skupom čišćenju sunđerom i crevom. Kärcher kompresorski čistači se za tren oka pobrinu za blistavu čistoću. Inteligenta kombinacija visokog pritiska i vode garantuje skoro dvostruko brže čišćenje nego što je pranje sunđerom i crevom za vodu. Takođe svuda oko kuće i bašte naši uređaji vrše značajne usluge čišćenja na skoro svim površinama, štedeći dragoceno vreme i mnogo snage. Vezano za specijalan program sredstava za čišćenje i pribora, koji je prilagođen uređajima, čišćenje Kärcher kompresorskim čistačem ispunjava sve želje. I na kraju opet ostaje više vremena za zaista važnije stvari u životu. 


Naš savet za životnu sredinu
Kompresorski čistači u poređenju sa čišćenjem pomoću creva za vodu uštede do 3100 litara vode za sat vremena! Vode je sve manje. Iz tog razloga se Kärcher od samog početka zauzeo za što je moguće brižniji odnos prema ovoj sirovini od životne važnosti. Tako se konstantni dalji razvoj Kärcher tehnike u kompresorskom čišćenju brine za dobar rezultat čišćenja uz malu potrošnju vode. Jer u poređenju sa čišćenjem pomoću creva za vodu Kärcher kompresorskim čistačima je potrebno otprilike 80 % manje vode. To štiti životnu sredinu i smanjuje troškove.


Zaštita životne sredine i resursa
Kompresorski čistači klasa K 3 – K 7 mogu da se koriste i pomoću jeftine potrošne vode. Usisavaju vodu iz postojećeg rezervoara za vodu kao na primer iz bureta za kišnicu. Na taj način štedite korišćenje skupocene pijaće vode i istovremeno štitite životnu sredinu.

Powered By Eurooriginal
Karcher Centar © 2019